Onze diensten

Charmess-Cleaning is gespecialiseerd in al uw Reinigingen. Bij ons kan u terecht voor zowel een éénmalige reiniging als periodieke reinigingen van uw schoonmaak. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke producten en het beste materiaal.

Ruiten reinigen

Wilt u graag heldere en streeploze ruiten dan bent u bij ons op het goede adres. Dit doen we op de tradionele manier en steeds worden de kozijnen mee proper gemaakt. Wij wassen je ramen met charmess.

Reinigen van dakgoten en bekleding

De reiniging van dakgoten, soms wel een lastige job en op gevaarlijke hoogtes. Daarom is het misschien verstandig voor uzelf dat u een vakman inschakelt. Ook daarvoor kan u zeker bij ons terecht.

Reinigen van zonnepanelen

Het reinigen van zonnepanelen draagt natuurlijk bij aan een beter rendement, een verbetering van 3 tot 5% is niet niks. Daarom is het verstandig om af en toe uw zonnepanelen te reinigen. Wij reinigen deze met osmose.

Reinigen van veranda's en veluxen

Reinigen van je veranda, deze zit natuurlijk vol met ramen en misschien zie je het zelf niet zitten om er aan te beginnen? Neem contact op met ons, wij zijn er voor jouw veranda

Onderhoud van appartementen

Voor zowel de onderhoud van uw appartement, bureel, bedrijf of winkels kan u op ons beroep doen, wij laten deze schitteren.

Opkuis na renovatie of nieuwbouw

Heb je geen zin om vuil werk te doen? Geen probleem, Deze kunt u zeker en vast aan ons overlaten, wij komen dit doen met plezier en maken jouw woning instapklaar.

Opkuis na verhuis

Bent u verhuist of gaat u verhuizen en hebt u geen zin om de opkuis te doen? Geen probleem wij komen dit voor u doen, ook voor een dringende opkuis kan u zeker bij Charmess-Cleaning terecht.

Reinigen van daken

Laat uw dak behandelen door een vakman en houdt uw dak in topconditie. Mossen, algen of ander vuil kunnen heel wat schade veroorzaken op uw dak.

Reinigen van opritten en terrassen

Voor al uw reinigingen van opritten en terrassen kan u bij ons terecht, deze worden uitgevoerd met een hogedruk.